-

Lyžování Venetregion

Na lyže do regionu Venet

Lyžařský areál Venet je sice malý, ale o to zajímavější. Se svými 7 lanovkami nepatří mezi ty největší a má to i svoje výhody, ušetříte spoustu nervů i času při čekání. Středisko má kapacitu 6950 osob/hodinu a nachází se v nadmořské výšce 780 - 2212 m. Na své si zde přijdou všichni lyžaři. Najdete zde sjezdovky všech obtížností - 1km černých, 15km červených a 6 km modrých.

Venetregion - ilustrační fotografie

Střediska Zams, Landeck, Fliess, Tobadill a Stanz jsou ideálním výchozím místem pro Ski-Safari, protože všechna místa jsou navzájem propojena. Můžete si tak vychutnávat jízdu krásnými slunečnými údolími s královsky modrou oblohou a prašným sněhem. Nezapomíná se tady ani na snowboardisty a běžkaře, kterým jsou určeny tratě o délce 18 km.

Lyžování Venetregion 2024

Fliess in Tirol

Vydejte se do Alp na zimní dovolenou. Užijte si prvotřídní lyžování v lyžařském středisku Fliess in Tirol. To je k nalezení v regionu Venetregion. Skutečnou zimu tu zažijete na udržovaných sjezdovkách a upravovaných běžeckých stopách.

V regionu Venet na zimu připravujeme

Ilustrační foto

Hochgallmigg

Vypravte se na zimní dovolenou do Alp. V populárním lyžařském středisku Hochgallmigg můžete strávit zasloužené dny volna a odpočinku aktivním způsobem. Na lyže sem obvvykle jezdí skuteční milovníci sněhu, lyžování a další zimní zábavy.

Landeck

Co by to bylo za zimní sezónu, kdyby se příznivci sjezdových lyží nevypravili alespoň na pár dní do některého z lyžařských center v Alpách? A proto se sjezdaři tak často vydávají na lyže do střediska Landeck.

Zams

Zažijte opravdovou a vskutku nespoutanou radost z jízdy na těch nejlepších sjezdovkách v Alpách. Vydejte se do střediska Zams (Venetregion) na svou zimní dovolenou a užijte si prvotřídní lyžování.

Doplňující informace k lyžování v regionu Venet

Další hotely v regionu Venet naleznete na stránkách, které se na lyžování v regionu Venet dlouhodobě specializuje. Nepožadujete-li výhradně Venetregion, můžete též nahlédnout do celé nabídky lyžování v Rakousku.

Nabídka lyžování v regionu Venet jinde

Výhodné lyžařské pobyty v regionu Venet s vlastní dopravou nabízí cestovní kanceláře VLNA.cz, specialista na pobyty v Alpách. Ucelená a neustále aktualizovaná nabídka lyžařských zájezdů do regionu Venet, a to bez ohledu na způsob dopravy, je prezentována na našem partnerském webu. Zájezdy pořádají české cestovní kanceláře.