-

Lyžování San Martino di Castrozza / Primiero

Na lyže do San Martina di Castrozza nebo Primiera

San Martino di Castrozza - Primiero je skutečným rájem emocí, pohody, relaxace a zábavy. Jedinečné místo pro svou přírodu, kulturu, tradice a pohostinnost. Lyžařskou oblast nalezneme ve Fleimtálských Alpách nedaleko horského masivu Pala. Je ideálním místem pro zimní sporty všech kategorií. Díky perfektním službám a dokonalému systému umělého zasněžování je na zdejších svazích možno lyžovat od prosince až do dubna. K jednotlivým přepravním zařízením Vás dostane bezplatný skibus, který spojuje všechny střediska oblasti. Zhruba 57 km dobře upravovaných jezdovek všech stupňů ontížnosti obsluhovaných 24 lanovkami a vleky čeká na své pokořitele. Kromě klasického sjezdového lyžování a snowboardingu, jsou jako další sporty zajímavé horolezectví a výlety na sněžnicích.

San Martino di Castrozza / Primiero - ilustrační fotografie

Oblast San Mastino di Castrozza - Primiero nabízí vzrušující tratě se změnami sklonu, strmé stěny, vysokorychlostní roviny, zkrátka cokoliv Vám nažene adrenalin do krve. Pokud se rozhodne strávit svou zimní dovolenou na tomto místě, neměli byste si určitě nechat ujít tyto známé sjezdovky. Tognola Uno je nazývána jednou ze dvanácti nejkrásnějších sjezdovek v Dolomitech. Vine se asi 3 kilometry skrz lesy Alpe Tognola, přímo před masivem Pala. Je poměrně dost široká a obsahuje řadu dlouhých zatáček a změn svahu, které nakonec končí prudkým úsekem. Takže pokud patříte mezi zkušené lyžaře, určitě se na ni vydejte.

Jako další je Direttisimma, černá sjezdovka začínající ve výšce 2250 metrů a končící až ve středisku San Martino di Castrozza. Obsahuje mnoho změn směru a často velmi prudký sjezd, což z ní dělá nejobtížnější sjezdovku v této oblasti, takže doporučujeme lyžařům co mají rádi špetku adrenalinu. Pokud patříte mezi začátečníky určitě oceníte sjezdovku Colverde, na které se budete bezpečně cítit i při lyžování s dětmi. A díky osvětlení je zde umožněno i večerní lyžování. Poslední zajímavou sjezdovkou je zde Castellazzo, která bývá v sezóně otevřena nejdéle ze všech. Vhodná je pro všechny typy lyžařů pro každého lyžaře.

San Martino di Castrozza / Primiero - ilustrační fotografie

Na milovníky snowboardingu čeká snowpark "San Martino" ve středisku Caroselle delle Malghe. Dále mohou využít freeridového prostoru v Tognole, kde je mnoho přírodních překážek. Nesmíme opomenout běžecké tratě vedoucí okolo jezera Calaita a okolo Pra´ della Nasse v celkové délce 30 km. Z dalších aktivit se nabízí bruslení na ledě, skialpinismus, bazén, tenis, kuželky, relaxace ve wellness centru nebo jízda na saních taženými koňmi či psím spřežením, aby jste si v klidu mohli vychutnat krásu zdejší přírody.

V San Martinu di Castrozza nebo Primieru na zimu připravujeme

Ilustrační foto

Fiera di Primiero

V lyžařském středisku Fiera di Primiero, náležejícím do oblasti San Martino di Castrozza / Primiero, budete mít nadosah pečlivě upravované sjezdové tratě pro to nejlepší lyžování v Alpách. Zimu si tady beze zbytku vychutnáte až do dna.

Ilustrační foto

Passo Rolle

Vydejte se do Alp na zimní dovolenou. Užijte si prvotřídní lyžování v lyžařském středisku Passo Rolle. To je k nalezení v regionu San Martino di Castrozza / Primiero. Skutečnou zimu tu zažijete na udržovaných sjezdovkách a upravovaných běžeckých stopách.

Ilustrační foto

San Martino di Castrozza

Vydejte se během zimní lyžařské sezóny do Alp! Vychutnejte si v zimě skvělou dovolenou a prožijte v lyžařském středisku San Martino di Castrozza v regionu San Martino di Castrozza / Primiero aktivně svůj volný čas. Určitě nebudete litovat.

Doplňující informace k lyžování v San Martinu di Castrozza nebo Primieru

Další hotely v San Martinu di Castrozza nebo Primieru naleznete na stránkách, které se na lyžování v San Martinu di Castrozza nebo Primieru dlouhodobě specializuje. Nepožadujete-li výhradně San Martino di Castrozza / Primiero, můžete též nahlédnout do celé nabídky lyžování v Itálii.

Nabídka lyžování v San Martinu di Castrozza nebo Primieru jinde

Výhodné lyžařské pobyty v San Martinu di Castrozza nebo Primieru s vlastní dopravou nabízí cestovní kanceláře VLNA.cz, specialista na pobyty v Alpách. Ucelená a neustále aktualizovaná nabídka lyžařských zájezdů do San Martina di Castrozza nebo Primiera, a to bez ohledu na způsob dopravy, je prezentována na našem partnerském webu. Zájezdy pořádají české cestovní kanceláře.